Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Chaplon tea mynte 15 teposer

Chaplon mynte te er en blanding av grønn & sort te og mynte. En frisk og god te som er nydelig på så vel varme som kalde dager! Her pakke med 15 teposer i ren bomull håndpakket av de ansatte på Chaplon sin plantage på Sri Lanka. Alle Chaplon teposene har den fine lille papp detaljen som fester teposen på kanten av tekoppen.
Fåes i nydelig boks med 160g te, refill pakke med 100g te eller i pakke med 15 teposer.

NOK 95,00

Mynte te er en blanding grønn og sort te, som er tilsat aromatisk mynte og søte urter for å oppnå den helt perfekte smak. En frisk, blød og delikat te, som kan nytes varm eller kald og som med fordel kan søtes med rørsukker. Mynte teen er en klassiker i den arabiske verden og passer godt til en varm sommerdag. Både den grønne og den sorte te kommer fra Chaplons plantage i Passara, som ligger i UVA-distriktet på Sri Lanka. Den grønne te er en sencha-type, som høstes sent, køles, rulles, dampes og tørres. Den lange forarbejdning gjør teen blød i smagen. Den sorte te er vår udgave av pekoe, som er en meget fin toppskudkvalitet med et lavt indhold av garvesyre. Mynte te er en yderst populær drikk i den arabiske verden, navnlig i Marokko, hvor teen serveres ved alle anledninger som et tegn på vennskap og gjestfrihet. Teen er dyrket bærekraftig og bearbeidet med respekt for både mennesker og miljø.

Trekkes i 3-5 minutter og får en mørk gylden farge. 


For is-te; legg 2 teposer i en mugge med kaldt vann. Sett muggen i kjøleskapet i 4-6 timer, og tilsett litt flytende honning og gjerne noen mynteblader før servering! 


Pakke med 15 håndpakkede teposer i ren bomull. :)