Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 600 kr

OM OSS OG VÅRE LEVERANDØRERVi hos Tehagen.no ønsker å tilby våre kunder det beste til enhver tid. Enten du drikker hvit, sort, grønn eller rød te. En blanding, ren te, te med fruktsmak, te med krydder, frukt eller urte te.

Vi verdsetter de små viktige øyeblikkene. Et lite pust i bakken, og en deilig kopp te, eller kakao med en liten søt kjeks ved siden. Det gjør så godt!


Chaplon te og Origreen te er begge leverandører av te av beste kvalitet. Det vektlegges at teen skal dyrkes med respekt for natur og mennesker. Her stilles store krav til kvalitet på varene og også til arbeidsplassene til de som jobber med råvarene. 

For eksempel så har arbeiderne på Chaplon estate på Sri Lanka kun 6 timers arbeidsdager, barna deres får skole og også helsetjenester. Det er en selvfølge å dyrke te etter strenge fairtrade og økologiske prinsipper.  Origreen sin kaffe hentes fra et kaffekollektiv i Colombia hvor det jobbes for kvinners rettigheter, dette i en meget mannsdominert bransje, så fantastisk!
Historien om Chaplon te – litt kort fortalt: 

Etter i flere år, å ha reist rundt i østen på leten etter den beste te, grunnla  Jais Westh Lauritsen i 2003 Chaplon.

Han ville importere den beste te til Danmark, og også jobbe videre med sin drøm om å selv dyrke te.

Fra 2005-2007 gjennomførte de et prosjekt med å dyrke te i drivhus i Danmark. Dette måtte de gi opp da det ikke var mulig å gjennomføre dette på en bærekraftig måte, fordi det var behov for kunstig tilførsel av både lys og varme.

I 2006 åpnet de sin tesalong midt i hjertet av TIVOLI i København. Den består den dag i dag som en rolig oase, hvor man kan nyte en kopp te og slappe av mellom alle Tivoliets aktiviteter. En tur hit anbefales alle som besøker TIVOLI hvert år!

I 2008 tok Jais og Chaplon over den første teplantagen nær byen Passara på Sri Lanka, dette ligger i det kjente UVA distriktet.

Jais sin plan har hele tiden vært å kun dyrke te på en bærekraftig og økologisk måte. Det er dette som er Chaplon te, og de er helt ufravikelige på disse tingene; kvalitet, bærekraftighet, økologisk og fairtrade.

De ansatte på Chaplon sine plantager har de beste arbeidsforhold. De har korte arbeidsdager, og både de ansatte og deres familier, får engelsk undervisning og helseordninger. Dette er viktige ting for arbeidere på Sri Lanka, som ikke alltid har gode arbeidsforhold.

Det er helt avgjørende for Chaplon, «at dyrke te med respekt for de mennesker og den natur, som vi er så avhengige av – vi setter vår ære i at vår te kan nydes med god samvittighed»

Denne historien og disse prinsippene, det gjør at for oss er Chaplon te – en TE MED MENING!

Disse gode prinsippene gir seg også utspill i smaken, som er ren og naturlig. Bare prøv!Ta også gjerne en titt på denne videoen på YouTube;


https://youtu.be/FA9NMDG1X-U