Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 600 kr

Sjokolade nibs i boks 70% kakao 30g

Små nibs av 70% mørk sjokolade i en lekker liten boks. Den passer fint i enhver håndveske eller som en liten gave til en man bryr seg om. Sjokoladen fra Simon Colls sjokoladefabrikk i Barcelona. Blir aldri lei av disse!

kr 39,-

Små nibs av 70% mørk sjokolade i en lekker liten boks. Den passer fint i enhver håndveske eller som en liten gave til en man bryr seg om. Sjokoladen fra Simon Colls sjokoladefabrikk i Barcelona.


Ingredienser:

70 % mørk sjokolade. Kakaomasse, sukker, kakaosmør, fett reduseret kakaopulver, emulgator(SOJAlechitin), aroma(vanilje),kakaobønner (30%). Minst 70 % kakaotørrstoff i sjokoladetrekketSimon Coll er nydelige sjokoladeprodukter produsert på Simon Colls fabrikk i Barcelona. Det startet i 1840 og siden da har 6 familiegenerasjoner gjort Simon Coll til den suksess det er i dag. Produktene bærer tydelig preg av den lange erfaringen Simon Coll har med å utvikle og produsere sjokolade av beste kvalitet. Først velges de beste kakaobønner fra utvalgte plantasjer, før de ristes på egen fabrikk.