Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 600 kr

Grønn & hvit m fersken og mango Chaplon øko

En økologisk blanding av hvit & grønn Ceylon te med en frisk, naturlig søt, smak av fersken og mango - som etterfølges av en liten varme fra chili.
Kan nytes varm og kald! Denne har definitivt kommet for å bli! Her i den nydelige boksen med 160g løsvekt te eller pakke med 100g

Fra NOK 109,-

På Chaplon sin flotte plantage på Sri Lanka dyrkes teen med respekt for naturen og menneskene. Teen dyrkes uten bruk av kunstige sprøytemidler og kunstige tilsetningsstoffer som kan skade miljø og mennesker. 

Teen håndplukkes mens tebladene ennå er små og lysegrønne. Det gier en lett, ren og elegant te av høyeste kvalitet. 

Chaplon er bevisst sitt sosiale ansvar i lokalsamfunnet på Sri Lanka, og er med på å sikre at noen av pengene også kommer til nytte for de som arbeider med teen. Medarbeiderne på plantagen har gode arbeidsforhold, med god lønn og gode arbeidstider. Det inviteres i helse og utdannelse til medarbeiderne, for eksempel i form av medisiner og tilbud om engelsk undervisning. 

På Chaplon fabrikken gjenbrukes ressursene der det er mulig. 

Du kan nyte din Chaplon te med god samvittighet!


Denne økologiske fersken og mango te er sammensatt av grønn og hvit te. Den er tilsatt økologiske fersken- og mangobiter, litt varme fra chili og naturlig aroma. Den søte friske fruktsmaken løftes av et lite hint av chili og gir en lett og fristende te, som kan nytes både varm og kald. Som kald drikke på en sommerdag, tilsatt isbiter, er den perfekt til å slukke tørsten.


ingredienser: grønn te*, hvit te*, naturlig aroma, citron verbena*, chili*, frysetørkede ferskenbiter*, tørkede mangobiter*,  *økologisk


bruk 2-3 gram te pr kopp som brygges i 3-5 minutter i vann på 75grader.