Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 600 kr

Chaplon økologisk Jasmine Pearls

økologisk perle te Jasmine, er en hvit te, hvor man kun bruker de fineste tebladene fra vårens toppskudd. Dette er uten tvil den beste jasmin-perle som finnes. Bladene folder seg ut i koppen ved brygging og gir grunnlaget for den beste smaken! Omtalt i flere magasiner.

Leveres nå i nydelig boks med 80g te, eller løsvekt pose med 1kg teperler!

Fra NOK 219,-

Silvery Jasmin Pearls er uten tvil den beste jasminperle som finnes. Til jasminperler av denne kvalitetsgraden, kan kun de fineste teblader brukes. Bare vårens første toppskudd fra plantene Narcissus og Chaicha kan merkes med denne kvalitetsbetegnelsen. Om natten legges bladene ut på store nett sammen med friskplukkede blomstrende jasminblomster. Om morgenen fjernes alle blomstene og erstattes samme kveld av friske. Denne prosessen fortsetter til man har det perfekte resultat (6–7 netter). Deretter håndrulles bladene til de karakteristiske og vakre perlene, noe som forbedrer teens evne til å holde på jasminsmaken. Til sist tørkes den siste fuktigheten ut av perlene. Siden hvit te ikke er varmebehandlet, er alle vitaminer bevart. Frisk hvit te har et meget høyt innhold av antioksidanter – cirka tre ganger så høyt som i de fleste grønne teer. Under trekking folder bladene seg ut og frigir hele sin kraft i teen. En på alle måter suveren og helt igjennom fantastisk hvit jasmin-te. 

TILBEREDNING: Silvery Jasmin Peerl bør brygges i et glass (ev. et vinglass). Friskt kaldt vann bringes til kokepunktet. I det øyeblikket vannet begynner å koke tas det av. Bruk 8-10 kuler per glass og hell vannet over, når det er avkjølt litt (90 grader). La teen trekke til bladene har foldet seg ut. Server og nyt teen med bladene liggende på bunnen. Tebladene skal gjenbrukes 2-3 ganger. Andre uttrekk anses av mange for å være det beste.