Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Chaplon tea mynte 15 teposer

Mynte te er en blanding grønn og sort te, som er tilsat aromatisk mynte og søte urter for å oppnå den helt perfekte smak. En frisk, blød og delikat te, som kan nytes varm eller kald og som med fordel kan søtes med rørsukker.

93,00

Mynte te er en blanding grønn og sort te, som er tilsat aromatisk mynte og søte urter for å oppnå den helt perfekte smak. En frisk, blød og delikat te, som kan nytes varm eller kald og som med fordel kan søtes med rørsukker. Mynte teen er en klassiker i den arabiske verden og passer godt til en varm sommerdag. Både den grønne og den sorte te kommer fra Chaplons plantage i Passara, som ligger i UVA-distriktet på Sri Lanka. Den grønne te er en sencha-type, som høstes sent, køles, rulles, dampes og tørres. Den lange forarbejdning gjør teen blød i smagen. Den sorte te er vår udgave av pekoe, som er en meget fin toppskudkvalitet med et lavt indhold av garvesyre. Mynte te er en yderst populær drikk i den arabiske verden, navnlig i Marokko, hvor teen serveres ved alle anledninger som et tegn på vennskap og gjestfrihet. Teen er dyrket bærekraftig og bearbeidet med respekt for både mennesker og miljø.

Trekkes i 3-5 minutter og får en mørk gylden farge. 


Pakke med 15 håndpakkede teposer i ren bomull. :)

I SAMME KATEGORI

Chaplon Tea Breakfast 15 tepos..

Dette er en blanding av sort highland "pekoe", sort lavlands Gàlle og hvit te. Breakfast tea har et meget lavt innhold av garves..
93,00

Chaplon Tea Fullmåne 15 tepose..

Elegant ny pakning, som inneholder 15 håndpakkede teposer i ren bomull. Vår bestselger Fullmåne te er nå også å få i teposer!..
93,00

Chaplon Tea Bjergblomst 15 tep..

Inneholder 15 stk teposer i ren bomull. Teposene er håndpakket av våre ansatte på Sri Lanka. Hver tepose inneholder 2g te. Pakke..
93,00

Chaplon Tea Kvæde 15 teposer

Inneholder 15 teposer à2 g, med vår tradisjonelle grønn & sort te med kvæde. Teposene er håndpakket og i ren bomull.
93,00

Chaplon Tea Earl Grey 15 tepos..

Inneholder 15 teposer á2g. Teposene er i ren bomull og er håndpakket av våre ansatte på Sri Lanka.
93,00

VÅRT NYHETSBREV