Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

OM OSS

Bakgrunnen for Chaplon te er et ønske om å introdusere en helt frisk og ren te. Den som har reist i Østen, har opplevd den helt fortryllende smak og duft som bare frisk te har. Chaplons målsetning er å få helt frisk te av høyest mulig kvalitet ut til kunden. Chaplon te består av en liten gruppe te-entusiaster med blant annet Jais Lauritsen som har studert te i mange år, og råder over et større nettverk av kontakter med tehager i hele Asia. De største te-nasjonene er representert med aktuelle provinser – alle med egne sterke tradisjoner for teproduksjon, som gir teen dens karakteristiske smak og farge. Teen har så høy kvalitet at den bør brygges 2–3 ganger. Brygg nr. to anses ofte som det beste.
 
Tehagen.no ønsker å tilby sine kunder fersk te av høyeste kvalitet, og bidra til å videreformidle kunnskap om kvalitet, brygging, historie og smak. Etter første møte med Chaplon te var det vanskelig å skulle velge noe annet. Bakgrunnen for etableringen av Tehagen.no er et ønske om tilgang på te av slik kvalitet i Norge.
 
ALLTID FRISK TE
 
Mesteparten av vår te blir fløyet inn umiddelbart etter at den er høstet og ferdigbehandlet i Asia. Teen etterpakkes og oppbevares i klimatiserte kjølerom. Fra lageret i Danmark pakkes og lukkes den i luft- og lystette poser. Dette sikrer helt frisk te hos mottakeren.