Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Alma Colombiana

En deilig kaffe med perfekt balanse mellom smak og ettersmak. En mellomlang smak med nyanser av mørk sjokolade, modne frukter, hasselnøtter og citrusblomster. Vår favoritt! Kanskje din også?
Pose med 250g hele bønner.

129,00

Alma Colombiana, Colombias Sjel, er en mellombrent Arabica kaffe. Kaffen kommer fra et kaffe-kollektiv i Colombia, hvor der er stor fokus på kvinners rettigheter og empowerment i en ellers mannsdominert bransje. 

Vi får brent bønnene på et lite, kompromisløs dansk kaffebrenneri, hvor det er en ære å bli kaldt kaffenerd. :) Å brenne bønner for hånd, er i seg selv en kunst, og her er det snakk om et lite mirakel, som gir en kaffe med perfekt balanse mellom smak og ettersmak. 

Alma Colombiana har en mellomlang smak med nyanser av mørk sjokolade, moden frukt og hasselnøtt i kombinasjon med citrusblomster. Brug 7-8 gram kaffe pr kopp (150 ml) eller 60 gram pr liter. Bruk gjerne kalkfrit vand, evt. kildevand fra flaske, og la ikke vannets temperatur være mer en 95 - 97 grader, når du brygger. Bryggetiden bør ikke overstige 4 minutter. Oprindelse: Cauca, Colombia Sort: Arabica Ristning: Mellem Type: Hele bønner

I SAMME KATEGORI

Origreens espresso

Origreens espresso er en håndbrent og velbalansert rund kaffe med masser av lang ettersmak! 250g hele bønner i nedbrytbar papi..
129,00

Julekaffe, filtermalt 250g

En fyldig og god blanding med bønner fra Etiopia, Sumatra og Tanzania. Passer utmerket til julens måltider! Produsert 03.11.17..
89,00

VÅRT NYHETSBREV