Singtom Darjeeling refill

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling.
NB! Leveres nå i ny stor boks med flott design eller refill pakke, og 190g te!

NOK 189

Utsolgt

Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling. Den er plantet på midten av 1800-tallet, og var en av de første produksjons-hager i Darjeeling. Den ligger like utenfor byen Darjeeling i et fantastisk vakkert landskap. Det er små naturlige bekker og kilder i og hele veien rundt hagen. Fra hagen er det en enestående utsikt over det ofte disige Kanchenjunga og Himalaya. Denne utsikten, lyden av sildrende vann og duften fra appelsintrær, urter og sitrongress (som også dyrkes i hagen) virker overveldende vakker på en besøkende fra en annen verdensdel. Den nederste delen av hagen ligger på 650 meters høyde, og den øverste ligger på 2000 meter. Hagen har lagt om produksjonen til økologisk, og har de siste årene mottatt flere internasjonale godkjennelser. En svært god tørr, elegant og fruktig Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. TILBEREDNING: Økologisk Singtom Darjeeling bør brygges i en forvarmet tekanne. Brygg aldri mer te enn til en enkelt kopp bordet rundt. Friskt kaldt vann bringes til kokepunktet. I det øyeblikket vannet begynner å koke tas det av. Bruk 2 gram ( 1 teskje) pr. kopp (20 cl.), og hell vannet over umiddelbart etter at det har begynnt å koke. La teen trekke 4-6 minutter under en tehette. Jo høyere dosering, jo kortere trekketid. Server teen når den ønskede styrke er oppnådd.

I SAMME KATEGORI

Perle te rabarbra refill

Grønn te, rullet til perler og tilsatt rabarbra olje for en nyelig smak! Rabarbra olje er en velkjent klassiker i te sammenheng..
NOK 159

Perle te fleur de paris refill

Lett & elegant grønn te med frukt & citrusoljer. Har blitt en av Chaplon`s klassikere og blir mer og mer populær.
NOK 159

Chaplon Tea Kvæde refill

Grøn & Sort Ceylon Kvede - en nordisk fruktklassiker! Refillpakke med 100gram nydelig te!
NOK 89

Økologisk Jule te

Vår populære jule te er på lager! Sort Ceylon te fra Chaplon sin egen plantage, med frukt og varmende kryddere.. Den har fått ..
NOK 89

Chaplon Breakfast te refill

Dette er en blanding av sort highland "pekoe", sort lavlands Gàlle og hvit te. Breakfast tea har et meget lavt innhold av garves..
NOK 89

Singtom Darjeeling refill

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i D..
Utsolgt NOK 189
Vis

Perle te mynte refill

Lett & elegant grønn perle te med mynte. Nydelig mynte smak! I ny flott boks med 80g te:)
NOK 159

Hvit & grønn kvede refill

En lett og elegant te med kvede og eplebiter. Egner seg også veldig godt som iste. Nå i ny stor boks med 190g te..:) eller refil..
NOK 89

Hvit & grønn mynte refill

Denne teen inneholder en blanding av sencha, paï mu dan og mynte. En frisk og beroligende te. 150gram boks i nytt design :) el..
Utsolgt NOK 70 Førpris 139
Vis

Chaplon Tea Fullmåne te refill..

Refillpakke med 100g fullmåne te. En nydelig gylden farge med en frisk og lett smak av citrus. Etterfulgt av en deilig søt natu..
NOK 89

Jiando Mao feng refill

En lett, blomsteraktig grønn te fra den anerkjente Zhejiang-provinsen i det østlige Kina. Denne teen har en rund og mild ettersm..
NOK 139

Chaplon Tea Mynte refill

Grøn & Sort Ceylon med mynte og blomster . 100g nydelig mynte te :)
NOK 89