Singtom Darjeeling refill

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling.
NB! Leveres nå i ny stor boks med flott design eller refill pakke, og 190g te!

189,-

Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling. Den er plantet på midten av 1800-tallet, og var en av de første produksjons-hager i Darjeeling. Den ligger like utenfor byen Darjeeling i et fantastisk vakkert landskap. Det er små naturlige bekker og kilder i og hele veien rundt hagen. Fra hagen er det en enestående utsikt over det ofte disige Kanchenjunga og Himalaya. Denne utsikten, lyden av sildrende vann og duften fra appelsintrær, urter og sitrongress (som også dyrkes i hagen) virker overveldende vakker på en besøkende fra en annen verdensdel. Den nederste delen av hagen ligger på 650 meters høyde, og den øverste ligger på 2000 meter. Hagen har lagt om produksjonen til økologisk, og har de siste årene mottatt flere internasjonale godkjennelser. En svært god tørr, elegant og fruktig Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. TILBEREDNING: Økologisk Singtom Darjeeling bør brygges i en forvarmet tekanne. Brygg aldri mer te enn til en enkelt kopp bordet rundt. Friskt kaldt vann bringes til kokepunktet. I det øyeblikket vannet begynner å koke tas det av. Bruk 2 gram ( 1 teskje) pr. kopp (20 cl.), og hell vannet over umiddelbart etter at det har begynnt å koke. La teen trekke 4-6 minutter under en tehette. Jo høyere dosering, jo kortere trekketid. Server teen når den ønskede styrke er oppnådd.

I SAMME KATEGORI

Indisk chai refill

Denne oppskriften hører til blant de sterkere typer av chai. Den stammer fra Guntakal sør i India og inneholder en del chili.
169,-

Perle te fleur de paris refill

Lett & elegant grønn te med frukt & citrusoljer. Har blitt en av Chaplon`s klassikere og blir mer og mer populær.
159,-

Chaplon Tea Tivoli refill

Tivoli teen har en blød og mild smag, med tydelige noter af jordbær og blomstrende jasmin. Den indeholder en naturlig sødme og s..
89,-

Grønn perle te refill

Lett & elegant grøn perle te
159,-

Singtom Darjeeling refill

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i D..
189,-

Paï Mu Dan Yunnan refill

En fyldig og elegant hvit blad-te. Nydelig! Smaken er frisk, elegant og blomsterpreget med en lett sødme. 100g refill pose.
149,-

Hvit & grønn kvede refill

En lett og elegant te med kvede og eplebiter. Egner seg også veldig godt som iste. Nå i ny stor boks med 190g te..:) eller refil..
89,-

0,-

Les fleur de Paris refill

En lett og elegant grønn te med blomster og sitrusoljer etter fransk oppskrift. Har vært en bestselger lenge, og kommer nå i flo..
139,-

Chaplon Breakfast te refill

Dette er en blanding av sort highland "pekoe", sort lavlands Gàlle og hvit te. Breakfast tea har et meget lavt innhold av garves..
89,-

Sencha Jalna lakris refill

Denne te er en blanding av Sencha, gunpowder og indisk lakrisrot. Kommer nå i en nydelig boks med 220g te, eller refill pose m..
149,-