Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 600 kr

økologisk Rooibos winter 100g

Origreen sin økologiske Rooibos Winter, en nydelig og velbalansert blanding av rooibos sin naturlige sødme og syrlige eplebiter og varmende kryddere! Rooibos er koffeinfri og kan derfor også fint nytes om kvelden! Her kommer den i en av Origreen`s flotte nedbrytbare papirposer med ziplås. 100gram i posen.

NOK 115,-

Origreens økologisk Rooibos winter, er kjære sommerminner godt gjemt i en kald vinterdag!

Eplebiter og varme kryddere, anis og nellik, er sammen med en lett søt og krydret rooibos, nettopp det streif av sommer vi kan trenge på en kald vinterdag!

Syrlige epler skaper en god balanse sammen med rooibos`sødme.

Rooibos, betyr på afrikaans "rød busk", og er en liten hardfør busk som vokser i næringsfattig, sur jord, ofte sammen med løkplanter og sukkulenter. 

Den blomstrer i september, umiddelbart etter vinterregnet.

Tørkede blader og kvister fra rooibos planten brukes b.l.a. til kosmetikk og som te på grunn av den søte og karakteristiske smak. I motsetning til tradisjonell te, inneholder rooibos ikke koffein, noe som gjør den til en ideell kveldste!


Du oppnår best resultat med kalkfritt vann. Ta kjelen av med en gang vannet begynner å koke. Bruk en teskje ( 2 gram) te pr kopp ( 20cl), og la teen trekke 6-8 minutter. 


Økologiske* ingredienser: Rooibos*, eplebiterr*, anis*, naturlig aroma, nelliker*