Tengla Chai

Tengla Chai er en "half & half", bestående av chai-krydder og indisk te. Basert på en oppskrift fra nord-øst i India. Sterk som en Chai skal være.
Kommer i ny flott boks med 280g nydelig chai :)

NB: gammelt bilde

NOK 169

Denne oppskrift stammer fra den nordøstlige delen av India. Den er ikke så kraftig, og stemmer derfor meget godt overens med vår europeiske forventning av Chai. TILBEREDNING: Kok opp ca. 2,5 dl vann og 2,5 dl melk. Rist posen så du får blandet alle krydderier godt. Tilsett 2-4 toppede spiseskjeer chai samt 1-2 spiseskje sukker eller honning. La det trekke i ca. 5 minutter. Man kan evt. tilføre en teskje teblader, og la det trekke med de siste par minuttene.

I SAMME KATEGORI

Indisk Chai

Denne oppskriften hører til blant de sterkere typer av chai. Den stammer fra den nordøstlige del av India. Vår Indiske Chai inne..
NOK 189

Indisk chai refill

Denne oppskriften hører til blant de sterkere typer av chai. Den stammer fra Guntakal sør i India og inneholder en del chili.
NOK 169

Grønn & sort krydder te

En nydelig grønn te med "varme" krydder, som ingefær, anis, lakrisrot, nellik, rooibush, nype, eple og hibiscus. Kommer nå i en..
Utsolgt NOK 169
Vis

Tengla Chai

Tengla Chai er en "half & half", bestående av chai-krydder og indisk te. Basert på en oppskrift fra nord-øst i India. Sterk som ..
NOK 169