Singtom Darjeeling

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling.
NB! Leveres nå i ny stor boks med flott design eller refill pakke, og 190g te!

NOK 216

Singtom-hagen er en av de eldste hager i Darjeeling. Den er plantet på midten av 1800-tallet, og var en av de første produksjons-hager i Darjeeling. Den ligger like utenfor byen Darjeeling i et fantastisk vakkert landskap. Det er små naturlige bekker og kilder i og hele veien rundt hagen. Fra hagen er det en enestående utsikt over det ofte disige Kanchenjunga og Himalaya. Denne utsikten, lyden av sildrende vann og duften fra appelsintrær, urter og sitrongress (som også dyrkes i hagen) virker overveldende vakker på en besøkende fra en annen verdensdel. Den nederste delen av hagen ligger på 650 meters høyde, og den øverste ligger på 2000 meter. Hagen har lagt om produksjonen til økologisk, og har de siste årene mottatt flere internasjonale godkjennelser. En svært god tørr, elegant og fruktig Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. TILBEREDNING: Økologisk Singtom Darjeeling bør brygges i en forvarmet tekanne. Brygg aldri mer te enn til en enkelt kopp bordet rundt. Friskt kaldt vann bringes til kokepunktet. I det øyeblikket vannet begynner å koke tas det av. Bruk 2 gram ( 1 teskje) pr. kopp (20 cl.), og hell vannet over umiddelbart etter at det har begynnt å koke. La teen trekke 4-6 minutter under en tehette. Jo høyere dosering, jo kortere trekketid. Server teen når den ønskede styrke er oppnådd. Sammenligningspris: Pris per gram: kr. 1,15 Pris per kopp (2 gram) ved ett uttrekk: kr. 2,31

I SAMME KATEGORI

Te-duo

Økologisk grønn te med sitronolje (100g) & Russisk Earl Grey (100g).
NOK 160 Førpris 206

økologisk Assam Mokalbari

Denne Assam er den perfekte morgen te! Den er lett maltet og krydret som en god Assam skal være. Den har også en utpreget frisk..
NOK 109

Chaplon Tea Earl Grey refill

Refillpakke med 100g nydelig te! Sort Ceylon med en liten piff av jasmine, roseblad og aroma. En fantastisk earl grey!
NOK 89

Singtom Darjeeling

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i D..
NOK 216

Chaplon Tea Galle

En kraftig sort te fra "Galle" området på Sri Lanka. Den egner seg også godt for de som foretrekker melk og sukker i teen:)
NOK 169

økologisk Singtom Darjeeling

En fantastisk god, tørr, elegant og fruktet økologisk Darjeeling i toppkvalitet. En helt ren utgave.
NOK 196

Singtom Darjeeling refill

En veldig god, tørr, elegant og fruktet Darjeeling ”champagne” i en helt ren utgave. Singtom-hagen er en av de eldste hager i D..
Utsolgt NOK 189
Vis

økologisk Golden Yunnan

En nydelig hverdags te fra Yunnan. Golden Yunnan er fyldig, krydret og elegant, med den typiske "lærduft".
NOK 119

Earl Grey Pu-Erh

Robust og kraftig lagret sort te med bergamotolje. Kan øke forbrenningen. Omtalt i VG. Ny flott boks med 190g te..:)
Utsolgt NOK 159
Vis

Chaplon Breakfast Tea

Dette er en blanding av sort highland "pekoe", sort lavlands Gàlle og hvit te. Breakfast tea har et meget lavt innhold av garves..
NOK 169

NOK 0

Chaplon Tea Breakfast 15 tepos..

Dette er en blanding av sort highland "pekoe", sort lavlands Gàlle og hvit te. Breakfast tea har et meget lavt innhold av garves..
NOK 93