Gunpowder

Gunpowder – også kalt Green Pearls – er vel den mest berømte grønne teen i verden. Den blir dampet få timer etter at den er plukket. Rund smak med en anelse røyk i ettersmaken.
Ny flott boks med 200gram te..:)

NOK 169

Etter dampingen blir den rullet til små kuler som ligner det kruttet man på 1700-tallet brukte i skipskanoner. Et av datidens problemer ved håndteringen av te var dens korte holdbarhet, og ved å rulle bladene holdt smak og kraft seg bedre. I dag eksporteres mesteparten av Green Pearls til Midtøsten, hvor man som oftest serverer den med mynte og store mengder sukker. Denne Gunpowder, i motsetning til mange andre varianter på markedet, er forholdsvis myk og rund i smaken, med en anelse røyk i ettersmaken. TILBEREDNING: Økologisk Gunpowder bør brygges i en liten tekanne og serveres i et lite glass. Brygg aldri mer te enn til en enkelt kopp bordet rundt. Friskt kaldt vann bringes til kokepunktet. I det øyeblikket vannet begynner å koke tas det av. Bruk to til tre gram pr. kopp (20 cl.), og hell vannet over, når det er avkjølt litt (75-80 grader). La teen trekke 3-4 minutter. Server teen, når den ønskede styrke er oppnådd. Tebladene skal gjenbrukes 1-2 ganger. Andre uttrekk anses for å være det beste.

I SAMME KATEGORI

Te-duo

Økologisk grønn te med sitronolje (100g) & Russisk Earl Grey (100g).
NOK 160 Førpris 206

Hvit & grønn mynte refill

Denne teen inneholder en blanding av sencha, paï mu dan og mynte. En frisk og beroligende te. 150gram boks i nytt design :) el..
Utsolgt NOK 70 Førpris 139
Vis

Long Jing

Fjellområdet Longjing vest for byen Hangzhou i Zhejiang-provinsen er kjent som det originale og beste tedistriktet i Kina.
Utsolgt NOK 187
Vis

Kinas beste te og termometer

Økologisk Longjing Superior er en fantastisk te fra Zhejiang-provinsen. Termometer gir riktig temperatur for det perfekte result..
NOK 199 Førpris 236

Hvit og grønn te med kvede og ..

En lett og elegant te med kvede og eplebiter. Egner seg også veldig godt som iste. Nå i ny stor boks med 190g te..:)
NOK 169

Gunpowder

Gunpowder – også kalt Green Pearls – er vel den mest berømte grønne teen i verden. Den blir dampet få timer etter at den er pluk..
NOK 169

Økologisk Perle te ren grønn

Lett & elegant grøn perle te
NOK 175

Dekorativ tekanne med kinesisk..

Vår populære leirkanne fra Yixing og en nydelig mild og rund økologisk grønn te fra Zhejiang-provinsen.
Utsolgt NOK 465 Førpris 487
Vis

Tokoname og grønn te

Japansk tokoname med innebygd, fint filter og den nydelige økologiske japanske grønne teen Sencha Kabuse.
Utsolgt NOK 679 Førpris 715
Vis

Økologisk Indian Lemon

Denne te er en blanding av Sencha og Chun Mee. Teen er tilført naturlig kaldpresset sitronolje av sorten ”Indian Lemon”.
Utsolgt NOK 99
Vis

Sjøgrønn tokoname og frisk te..

En nydelig tekanne med keramisk filter og økologisk grønn te med kaldpresset sitronolje.
NOK 679 Førpris 704

økologisk Longjing

Longjing har en klar lysegrønn farge i koppen og en karakteristisk "longjing" duft. Det er en deilig blomstret og aromatisk, myk..
Utsolgt NOK 155
Vis